Info@vibrantledlights.be  |  +32 52 50 96 25

✅ Gratis verzending vanaf €150    ✅ Gratis afhalen in Londerzeel   ✅ Offerte op maat 

Realisaties kantoor

Goede kantoorverlichting is essentieel voor productiviteit en gezondheid. Vibrant LED-lampen bootsen zonlicht na, wat optimale concentratie bevordert en vermoeidheid vermindert op kantoor. Ze gaan ook langer mee en zijn energiezuinig

Kantoor met oblique armatuur van Vibrant LED Lights

VIBRANT heeft armaturen ontwikkeld met Human Centric Lighting. Deze technologie past het lichtniveau en de kleurtemperatuur aan op basis van het dagritme, om jouw slaap- en waakritme optimaal te ondersteunen.

Zonlicht nabootsen

We gebruikten een uitgebalanceerde combinatie van alle referentiekleuren in het lichtspectrum om het baanbrekende CRI evo 98 te ontwikkelen.

Deze lamp bootst het zonlicht qua kleurweergave na, met minimale tot geen blauwe lichtpiek, ter bevordering van het welzijn en het bioritme van mens en dier.

Veel licht, geen verblinding

VIBRANT ontwerpt armaturen om verblinding te minimaliseren, waardoor je ogen zich minder vaak hoeven aan te passen aan wisselende lichtsterktes.

Dit vermindert oogvermoeidheid en verhoogt je visueel comfort.

Geen blauw licht piek

Klassieke LED-lampen bevatten hoogfrequent blauw licht, dat op termijn het netvlies kan beschadigen.

In de armaturen van VIBRANT LED Lights is deze blauwe piek weggefilterd, waardoor het risico op oogschade tot nul wordt herleid.

100% flikkervrij

Onze armaturen en lampen creëren geen stroboscopisch effect, waardoor jouw stressniveau daalt.

Je ogen minder snel vermoeid geraken en kans op hoofdpijn door licht enorm verminderd wordt.

Focus op bioritme

Omdat veel mensen onder kunstmatig licht werken, heeft VIBRANT armaturen met Human Centric Lighting (HCL) ontwikkeld.

Deze technologie past het lichtniveau en de kleurtemperatuur aan het dagritme aan, om het slaap- en waakritme optimaal te respecteren

Kunstlicht versus natuurlijk licht. De impact op onze energie en gezondheid.

Verlichting kan vermoeide ogen, hoofdpijn en concentratiedipjes veroorzaken. Te weinig daglicht kan ook je stemming, algemene gezondheid en slaap-waakritme negatief beïnvloeden.

Daarom besteden interne en externe diensten voor preventie en bescherming op het werk tegenwoordig veel aandacht aan verlichting op de werkvloer.