Info@vibrantledlights.be  |  +32 52 50 96 25

✅ Gratis verzending vanaf €150    ✅ Gratis afhalen in Londerzeel   ✅ Offerte op maat 

meestgestelde

Vragen.

Om te kunnen bestellen dien je een account aan te vragen. Ga bovenaan naar ‘Word verdeler’, laat je gegevens achter en wij contacteren u zo snel mogelijk met persoonlijke inloggegevens.

Wij bieden de mogelijkheid om producten op maat te maken of met een specifieke samenstelling. Interesse? Contacteer ons dan telefonisch voor een offerte op maat via + 32 52 50 96 25 of stuur ons een mailtje via info@vibrantledlights.be

Wil je persoonlijk advies bij je keuze? Dan kan je contact met ons opnemen en bespreken we het samen om voor jouw de beste keuze te maken. Contact kan via de telefoon (+32 52 50 96 25) of via email (info@vibrantledlights.be).

Afhankelijk van het armatuur bieden wij de mogelijkheid om aparte onderdelen te bestellen. Bel ons via +32 52 50 96 25 voor meer informatie.

Wij leveren onze producten via  GLS. We bieden ook de mogelijkheid om uw bestellingen af te halen in ons magazijn in Londerzeel.

We bieden offertes op maat. Zowel voor een specifieke aanvraag als volumekorting.

Als jouw bestelling met spoed dient besteld te worden, geef je best een seintje door te bellen (032 52 50 96 25) en wij kijken wat we kunnen doen.

Wij zijn maandag tot vrijdag van 08u – 17u beschikbaar via zowel email (info@vibrantledlights.be), telefonisch (+32 52 50 96 25), als via whatsapp (+32 483 25 16 68).

Wanneer je gewenste items in je winkelwagen staan, klik je op ‘Doorgaan naar afrekenen’. Nu krijg je op het volgende scherm de optie om een bestelnotitie toe te voegen.

We bieden de mogelijkheid om zowel met creditcard als bankcontact te betalen.

Neem zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op , afhankelijk of als het verstuurd is, kan het al dan niet geannuleerd worden.

2-3 werkdagen. Vanaf dat je bestelling geplaatst is, wordt hij de volgende dag opgehaald en de dag daarna geleverd. Er is ook mogelijkheid om de bestelling in ons magazijn in Londerzeel op te halen voor 17u.

De bestelgegevens van lopende bestellingen kan je vinden via ‘mijn account’ – ‘Bestellingen‘. hier zie je alle nodige informatie. 

Een bestelling kan geretourneerd worden door het terug naar het originele verzendadres te sturen.

Wanneer een product defect toekomt, kunnen wij een nieuwe sturen, op voorwaarde dat het product niet geïnstalleerd geweest it.

Zodra wij van de post een levernummer ontvangen, voegen wij deze toe aan jouw account waar je de details kan volgen.

Je ontvangt na bestelling automatisch een factuur, en je kan ze ook zelf terug vinden in jouw account.

Het is helemaal geen probleem om een email adres aan te passen. Via Mijn account – Accountgegevens, krijg je een pagina met al jouw gegevens en kan je je email adres gemakkelijk aanpassen.

Ons magazijn bevind zich naast ons kantoor, beide op de Sint Jozefstraat 39 en 41 te Londerzeel.

Wanneer jouw armatuur defect is binnen de garantieperiode, volstaat het om jouw Vibrant-project manager te contacteren. No questions asked. Het defecte toestel wordt zo snel mogelijk én zonder bijkomende vragen vervangen, snel, strak en eenvoudig.

Wij zijn maandag tot vrijdag van 08u-17u beschikbaar via zowel email (info@vibrantledlights.be), telefonisch (+32 52 50 96 25), als via whatsapp  (+32 483 25 16 68).

Bovenaan onze webpagina vind je een knop ‘word verdeler’. Laat op deze pagina jouw persoonlijke gegevens achter en wij maken zo snel mogelijk een account aan en sturen jouw persoonlijke inloggegevens door.