skip to content

Info@vibrantledlights.be  | +32 52 5O 96 25

✅ Gratis verzending vanaf € 150    ✅ Gratis afhalen in Londerzeel   ✅ Offerte op maat 

Info@vibrantledlights.be  | +32 52 5O 96 25

✅ Gratis verzending vanaf € 150    ✅ Gratis afhalen in Londerzeel   ✅ Offerte op maat 

Info@vibrantledlights.be  | +32 52 5O 96 25

✅ Gratis verzending vanaf € 150    ✅ Gratis afhalen in Londerzeel   ✅ Offerte op maat 

Vertel ons wie je bent.

Een illustratie van een computerscherm waarop de module om je aan te melden om klant te worden bij Vibrant LED Lights
Een illustratie van een inlogkader om je aan te melden op je account van Vibrant LED Lights

Ontvang je persoonlijk account.

Een illustratie van een shoptab om armaturen aan te kopen van Vibrant LED Lights

Bestel snel en eenvoudig online.

Wie zijn wij

Vibrant LED Lights is een gerenommeerde fabrikant van hoogwaardige, gezonde LED-armaturen voor intensief gebruik. We gebruiken topkwaliteit componenten en onze armaturen zijn eenvoudig te installeren en onderhouden.

We blijven op de hoogte van de nieuwste LED-ontwikkelingen en ons deskundige team werkt samen met u om de beste verlichtingsoplossingen te vinden. We streven naar duurzame partnerschappen en kijken uit naar een samenwerking met u.

Producten

Ontdek onze volledige product catalogus per categorie.

Willy Naessens
Koen F.
Lees verder
Wij zijn zeer tevreden over het geleverde maatwerk per zone en per afdeling. Zo werden de types armaturen en lichtkleur speciaal gekozen voor de spuitcabine, voor de garages en voor onze aluminium afdeling, en dit in functie van het uit te voeren werk.
Bumaco
Rudi L.
Lees verder
Met Vibrant LED Lights hebben we één homogene LED armatuur dat voor elk product gebruikt kan worden. Door de uitfiltering van de blauwpiek, is er nagenoeg geen verkleuring van de producten. Getuige hiervan zijn diverse beenhouwerij-ketens die deze verlichting ook gebruiken in hun koelingen. De samenwerking met Vibrant LED Lights verloopt zeer goed. Ze zijn zeer flexibel, passen hun plannen gemakkelijk aan en zijn zee reactief als er toch ergens een interventie moet worden uitgevoerd.
SNOP
Paul M.
Lees verder
Vibrant LED Lights gaf ons zeer professioneel advies en dachten mee aan de verbetering van de verlichting in onze site. Nieuwe verlichting is 'plug en play'. Geen moeilijke instellingen. Alles wat we nodig hadden zat in het gamma. Merci voor de samenwerking!
ALTO Projects
Tom G.
Lees verder
Ik ben meegegaan in jullie verhaal van bij de start, nu 7 jaar verder, sta ik nog steeds achter de beslissing. Jullie zijn een heel dynamische onderneming waarbij je steeds kan rekenen op een snelle en correcte prijs. Ik hou van de manier waarop jullie ons te woord staan, steeds vriendelijk en oplossingsgericht. Onze projecten, zowel kleine als grote, hebben jullie steeds correct en kwalitatief verwerkt. We zien ook aan de materialen, nadat deze reeds enkele jaren in onze vrij agressieve productieomgeving hebben gehangen, duidelijk de verschillen in kwaliteit t.o.v. onze vroegere materialen. Dit is dan ook waar het uiteindelijk om draait. Een kwalitatief en duurzaam product aan conforme prijzen. Het is echt een plezier om met jullie samen te werken en op naar snel een nieuw project.
Previous
Next

Neem contact op met ons

Bellen

Whatsapp

Adres

Openingsuren

Nog geen klant?

Wil jij straks ook producten verdelen en installeren? Vul vandaag nog het contactformulier in voor meer informatie