Ons 360° service model, houdt in dat we vanaf het moment van de aanvraag tot oplevering onze klant ondersteunen. Men wordt volledig ontlast, en dankzij onze “niet goed geld terug” garantie ook volledig ontzorgd. We geven advies aan de hand van een grondige lichtaudit en het intekenen van de nieuwe verlichtingsoplossing in lichtstudie. Daarnaast berekenen we de ROI, de terugverdientijden de CO2-besparing die men dankzij onze verlichtingsoplossing zal maken. We bieden een 7jaar all-in garantie en mogelijkheid tot (assistentie beide) installatie.

Lees hieronder meer

Grote stock

Vaak loopt het zo. Er worden minutieus concepten uitgewerkt dan wordt er tijd genomen om te reflecteren over de opties en tot slot zijn er hiërarchische goedkeuringen nodig. En als de kogel door de kerk is, willen alle collega’s het zo snel mogelijk geïmplementeerd zien, want jij wilt asap genieten van de benefits van de investering.

Omdat het vaak zo loopt houden we een ruime stock, zodat we géén 6 weken levertermijn vertraging in het project brengen. Aangezien de referenties uit onze catalogus voor elke specifieke toepassing steeds overqualified zijn hoeven we niet eindeloos veel varianten op stock te houden in een mega magazijn, om deze unieke snelle levering mogelijk te maken, ook voor grotere projecten. Heb je een project en tijdens de uitvoering blijkt er plots een extra nood, ook dan vermijdt je met VIBRANT extra vertraging, want we hebben het toestel gewoon op stock.

Light & feel

Professionele lichtstudie in Dialux & as-build dossier in AutoCAD. Waardoor u niet alleen tijd & moeite spaart, belangrijker nog, de verantwoordelijkheid van een conform resultaat ligt volledig bij ons.

Dankzij onze 10 jaar ervaring in LED oplossingen voegen wij de light & feel touch toe waardoor er een héél nieuw licht schijnt op uw project. Hierdoor zullen veiligheid, visibiliteit, lichtcomfort & productiviteit van de gebruikers aanzienlijk verhoogd worden.

Maatwerk

Armaturen en toebehoren volledig op maat voor jouw specifieke toepassing.

  • Door maatwerk aan te bieden kunnen jouw noden volledig vervuld worden.
  • Optimaal voor jouw budget

VIBRANT armaturen kunnen op maat geproduceerd worden zodat ze volledig voldoen aan jouw specifieke noden, zo creëren we een efficiëntere installatie & optimalisatie van uw budgetten.

Total cost of ownership

Alle nodige berekeningen voor ROI % & payback kunnen gemaakt worden. Ook maken we het volledige dossier op om subsidies aan te vragen. Alle rompslomp uit uw handen. Een smooth traject met Energy Retail.

Je wil zelf of moet van je N+1 aantonen dat een LED project zeer rendabel is om goedkeuring te krijgen voor de uitvoering, maar je kijkt op tegen die saaie en tijdrovende berekeningen. Bovendien wil je zeker zijn dat je alles correct calculeerd en niets over het hoofd ziet. Wij maken dagdagelijks zulke transparante berekeningen, en steken graag tijd en moeite in jouw berekening van zowel “paybacktime” als “return on investment”. U ontvangt subsidies zonder zelf de berekeningen of het demotiverend papierwerk te moeten doen.

Overqualified LED solutions affordable & futureproof

Ons gamma waar we enkel futureproof & affordable producten aanbieden, geen standaard verlichting, die enkel maar voldoet om energie te besparen.

Wij bieden enkel een ‘best in class’ doorontwikkeld armatuur dat voldoet aan al jouw mogelijke selectiecriteria & nodige eigenschappen. VIBRANT is voor professionele toepassingen. Hierdoor heb u geen keuze stress, gemoedsrust dankzij maximale features en eenvoudig en snel te installeren.

Hierdoor zullen onze producten langer renderen, krijg je premium kwaliteit en state-of-art technologie , heb je volledig Europees design dat voldoet aan de westerse markt en koop je rechtstreeks bij de onafhankelijke fabrikant waar geen tussenhandelaars aan te pas komen.

Eigen installatiedienst

Wij bezorgen u niet enkel een product in een doos. Techniekers die ervaring hebben om te installeren op gevaarlijke sites zoals de haven. Strikte omgevingen zoals de chemie & complexe omgevingen zoals in supermarkten.

Onze tool-less principe zorgt ervoor dat onze armaturen 3x sneller geïnstalleerd worden.

We voorzien dat onze installateurs al minstens 4 jaar ervaring hebben met verlichting te installeren. Dat in de meest uiteenlopende toepassingen. 

Als installateur of bouwpromoter heb je met ons de partner te pakken die het u mogelijk maakt om uw zaak te laten groeien. Hierdoor vergroten we uw marge. Terwijl jouw eigen mensen meer gevarieerde taken kunnen uitvoeren, kan je u focus leggen op interessantere core activiteiten. Ook heeft u geen risico’s op de werf, noch qua verlies of schade tot de oplevering. Geen rompslomp met retours of mankementen.

VIBRANT eye care

VIBRANT produceert alleen flicker-free 0% toestellen. Omdat dit cruciaal is voor veiligheid, productiviteit, welzijn &comfort van de gebruikers.

VIBRANT koos er voor om voor alle armaturen een lagere waarde te gebruiken dan de wettelijke norm, met name UGR<13. Hierdoor garanderen wij:

  • Veiligere en productievere en effectievere omgeving.
  • U kan meer licht hebben met minder verblinding.
  • Geen schittering op borden en beeldschermen.
  • Geen verstoring van scanners.
  • Hogere lichtperceptie, omdat pupillen niet sluiten.
  • Betere waarneming van kleuren.
  • Geen schittering op verpakkingen van producten, waardoor ze meer koopimpulsen genereren.
  • Retail klanten worden niet verblind waardoor ze niet tijdelijk gezichtsvermogen verliezen en minder visuele koopprikkels hebben gekregen.

7 jaar all-in garantie

Hoe verloopt de garantie aanvraag bij VIBRANT: No questions asked garantie. Wij hebben géén lijvig juridisch voorwaarden katern bij de garantie, wij vertrouwen onze klanten dat als ze garantie aanvragen dat deze terecht is. Bij een garantie defect van een toestel binnen de garantieperiode, vraagt u een nieuw toestel aan, na de vervanging stuurt u het defecte toestel terug. Hierdoor hoeft er maar 1 interventie gebeuren. Bij VIBRANT krijgt u vertrouwen zonder remmingen. Wij ontmoedigen u niet om garantie aan te vragen.

Onze garantievoorwaarden omvatten niet het gebruik van een hoogtewerker of eventuele schade veroorzaakt door de klant of derden.

Risk free projecten

Resultaatsverbintenis. De verantwoordelijke van het halen van de afgesproken KPI’s is onze verantwoordelijkheid.

‘We don’t promise, we commit’

Wij gaan voor 100% klantentevredenheid. Ben je niet tevreden van het lichtresultaat, dan nemen wij de armaturen terug binnen de 30 dagen na installatie, en krijgt u een creditnota voor het volledige bedrag van de factuur. Haal je niet de door ons beloofde LUX waardes, dan maken wij gratis de aanpassingen.

Dit is een unieke resultaat garantie. Waarmee u bovenop de zekere energiebesparing, de méér interessantere Human Centric Lighting voordelen in de resultaat garantie heeft.