360° service

De service die jouw als klant van begin tot het einde ondersteund.

Ons team

Leer de teamfilosofie bij Vibrant LED Lights wat beter kennen.

Core values

De waarden waar wij bij Vibrant voor 100% achter staan.

VIBRANT LED Lights is fabrikant van gezonde LED armaturen van hoge kwaliteit voor intensief gebruik.

Wij ontwikkelen armaturen vanuit een passie en gebruiken enkel hoogkwalitatieve componenten die geen nadelige gevolgen hebben voor de gezondheid van mens, dier en die geen verkleuring van verse vleesproducten veroorzaken. Daarnaast focussen we op installatie gemak en kunnen onderdelen van armaturen eenvoudig vervangen worden

We volgen de ontwikkelingen van LED op de voet en maken gezonde duurzame verlichting voor iedereen toegankelijk

Ons gedreven team zijn experts die beschikken over de nodige kennis om samen met u de beste oplossing uit te werken in functie van uw noden.

360° service

Ons 360° service model, houdt in dat we vanaf het moment van de aanvraag tot oplevering onze klant ondersteunen. Men wordt volledig ontlast, en dankzij onze “niet goed geld terug” garantie ook volledig ontzorgd. We geven advies aan de hand van een grondige lichtaudit en het intekenen van de nieuwe verlichtingsoplossing in lichtstudie. Daarnaast berekenen we de ROI: de terugverdientijden de CO2-besparing die men dankzij onze verlichtingsoplossing zal maken. We bieden een 7jaar all-in garantie en mogelijkheid tot (assistentie bij de) installatie.

Lees meer
Grote stock

Heb jij een project dat dringen uitgevoerd moet worden, of tijdens een project nood aan een extra toestel? Wij hebben een grote stock, waardoor er geen lange levertermijn is en jouw project zo snel mogelijk afgewerkt is.

Maatwerk

Wij bieden de mogelijkheid om volgens jouw noden en budget een armatuur te creëren. Optimaal voor jouw specifieke toepassing.

light & feel

Met onze 10 jaar ervaring in LED oplossingen voegen wij de light & feel touch toe aan jouw project. Dat aan de hand van een professionele lichtstudie in Dialux. De verantwoordelijkheid van een conform resultaat ligt volledig bij ons.

Total cost of ownership

Wij bieden de mogelijkheid om je volledig dossier voor aanvraag van subsidies in orde te brengen. We doen deze berekeningen dagelijks en bieden graag onze tijd en moeite zodat alles correct is en er niks over het hoofd gezien wordt.

Overqualified LED solutions – Affordable & futureproof

Geen standaardverlichting. Enkel een ‘best in class’ doorontwikkeld armatuur voor jouw professionele toepassingen. Onze producten zullen door hun premium kwaliteit en technologie langer renderen. Dit alles zonder tussenhandelaars.

eigen installatiedienst

Wij bieden mogelijkheid tot techniekers met ervaring. Zij hebben ervaring op meest uiteenlopende toepassingen. Ons tool-less principe zorgt ervoor dat onze armaturen 3x sneller geïnstalleerd worden.

VIBRANT EYE care

Al onze vibrant armaturen zijn flicker-free. Ook zorgen wij voor een lagere waarde dan de wettelijke norm, zo garanderen we: productievere omgeving, minder verblinding, geen schittering op schermen, hogere lichtperceptie, betere waarneming van kleuren,..

risk free projecten

Wij bieden een unieke resultaat garantie. We gaan voor 100% klantentevredenheid. Ben je niet tevreden, nemen wij binnen de 30 dagen na installatie de armaturen terug. Als we niet de beloofde LUX waardes bieden, maken we ook gratis de aanpassing. ‘We don’t promise, we commit’

7 jaar all-in garantie

No questions asked garantie. Bij een defect toestel binnen de garantieperiode, vraagt u een nieuw toestel aan, dat u na vervanging terugstuurt. Zo moet er maar 1 interventie gebeuren. Garantie omvat niet het gebruik van een hoogtewerker of schade door klant of derden veroorzaakt.

Ons team

Professioneel

Optimistisch

Goedlachs

energiek

behulpzaam

Core values

INTERN

Extern

Positivity

Wij streven naar een hoog positivisme onder onze medewerkers. Positivisme creëert een leuke werksfeer en het motiveert. Het is leuk werken in een omgeving waar iedereen positief is, elkaar wil helpen en trots is om deel te zijn van het team.

Verantwoordelijkheid

Wij staan in om jouw te helpen om tot een resultaat te komen dat helemaal volgens jouw wensen en normen is. Een goede contacthouding met onze klanten zorgt dat we altijd op de hoogte zijn van jouw verwachtingen als klant. Op ons kan u rekenen.

Productivity

Productiviteit is een belangrijk onderdeel van een goed werkend team. Het maximale bereiken in een minimale tijd. We gaan voor constante groei en ontwikkeling binnen ons bedrijf. Zo blijven we een positieve impact hebben.

Innovatie

Door bij te blijven met de nieuwste technologieën en best in class innovaties, kunnen wij verzekeren dat we jouw net dat extra’tje bieden zodat we jouw een ultra high tech en gepersonaliseerd resultaat kunnen bezorgen.

Actie

We werken met focus en power naar een doel. We leven in een tijd van constante verandering, wij zorgen dat we bijblijven door te werken met de nieuwste technologische ontwikkelingen en kwalitatieve materialen. Zo verzekeren we een top resultaat voor iedere klant.

Service

Door te werken met een vast team werknemers, die al heel wat expertise hebben op verschillende toepssingen, kunnen wij verzekeren dat we een snelle en goede service bieden. We bieden een direct aanspreekpunt voor al jouw vragen om zo alle problemen op te lossen en mee kunnen denken door heel het proces heen.