Kantoor

Goede kantoorverlichting draagt bij tot een productieve en gezonde werkomgeving. We halen 2/3 van onze energie uit licht. Vibrant LED lights ontwikkelde armaturen die het zonlicht nabootsen om jouw werknemers de best mogelijke verlichting te bieden voor optimale concentratie en minder vermoeidheid. Bovendien gaat de LED-verlichting langer mee en is het Energie-efficiënt voor jouw bedrijf.

Over kantoor

Extra’s bij VIBRANT

Realisaties

We vertelden het al: 2/3 van onze energie halen we uit licht, maar helaas brengen we tegenwoordig het grootste deel van de dag door onder kunstmatige verlichting.

Wist je trouwens dat verlichting de oorzaak kan zijn van verschillende kwaaltjes zoals vermoeide ogen, hoofdpijn en concentratiedipjes? 

Krijg je te weinig daglicht, dan kan dit jouw stemming, jouw algemene gezondheid en jouw slaap- en waakritme negatief beïnvloeden. Daarom besteden de interne en externe diensten voor preventie en bescherming op het werk tegenwoordig veel aandacht aan verlichting op de werkvloer.

Wij bootsen het zonlicht na

Wij kozen er voor om een uitgebalanceerde en weldoordachte combinatie van alle referentiekleuren in het lichtspectrum te gebruiken.
 
Zo ontwikkelden we het baanbrekende CRI evo 98: elke lamp bootst het zonlicht qua kleurweergave na, met een minimale tot geen blauw licht piek voor het respect van het welzijn en het bioritme van mens en dier.
 

Veel licht, geen verblinding

VIBRANT ontwikkelt armaturen die verblinding voorkomen, waardoor jouw ogen zich minder vaak moeten aanpassen aan de verschillen in lichtsterkte.
 
Zo raken jouw ogen minder snel vermoeid en wordt jouw visueel comfort aanzienlijk verhoogd.

Vrij van blauw licht piek

Klassieke LED lampen bevatten leer hoogfrequent blauw licht, wat op termijn kan leiden tot beschadiging van het netvlies.
 
Deze blauwpiek werd in de armaturen van VIBRANT LED Lights weggefilterd, zodat het risico op oogschade naar nul wordt herleid. 

100% flikkervrij

Onze armaturen en lampen creëren geen stroboscopisch effect, waardoor jouw stressniveau daalt, jouw ogen minder snel vermoeid geraken en kans op hoofdpijn door licht enorm verminderd wordt.

Focus op jouw bioritme

Omdat heel wat mensen onder kunstmatig licht werken, heeft VIBRANT armaturen ontwikkeld die de technologie van Human Centric Lighting gebruiken: het lichtniveau en kleurtemperatuur kan aan het dagritme aangepast worden om jouw slaap- en waakritme optimaal te respecteren.

Extra’s van Vibrant LED lights

Omdat heel wat mensen onder kunstmatig licht werken, heeft VIBRANT armaturen ontwikkeld die de technologie van Human Centric Lighting gebruiken:

Het lichtniveau en kleurtemperatuur kan aan het dagritme aangepast worden om jouw slaap- en waakritme optimaal te respecteren.