industrie

De nieuwe generatie armaturen voor de industrie zijn voorzien van geavanceerde technologieën die zorgen voor een hoge lichtopbrengst en energiebesparing. Door gebruik te maken van krachtige LED’s en slimme lichtregelsystemen, kunnen deze armaturen een hoger aantal lumen leveren met minder energieverbruik dan traditionele verlichtingssystemen. Deze armaturen zijn dus niet alleen efficiënter, maar ook duurzamer en kostenbesparend voor bedrijven.

Ontdek meer

INDUSTRIE, LOGISTIEK EN PRODUCTIE VORMEN HET KLOPPEND HART VAN ONZE ECONOMIE.

DEZE INTENSIEVE ACTIVITEITEN VRAGEN OM BETROUWBARE, “HIGH DUTY PROOF” INFRASTRUCTUUR WAARBIJ VERLICHTING EEN GROTE ROL SPEELT.

Er worden hoge eisen gesteld aan deze armaturen: deze moeten tegen een stoot kunnen, bestand zijn tegen grote temperatuurverschillen, tegen vocht, stof of zelfs tegen chemische agentia.

Verlichting is cruciaal om de veiligheid van de medewerkers. In productie-eenheden is kleurgetrouwheid fundamenteel om de kwaliteit hoog te houden. Een blijvend hoog lichtrendement is essentieel, en dan nog liefst aan een lage kostprijs. Door hun intensieve bedrijvigheid wordt er vaak naar industrie gewezen om haar grote CO²-productie.

Als producent hebben wij ons verdiept in al deze verschillende specifieke uitdagingen. Zo hebben wij voor elk type activiteit robuuste verlichtingsoplossingen ontwikkeld die wij zelfs nog kunnen aanpassen aan jouw specifieke noden.

Hoogste IP-waarde

De IP-waarde geeft de beschermingsgraad weer van armaturen tegen vloeistoffen, vocht, binnendringende voorwerpen en stof.

Wij bieden armaturen aan met de hoogste IP waardes (IP68 en IP69K), om zo de levensduur te verlengen.

ATEX-armaturen

De ATEX-armaturen zijn robuust, water- en stofdicht en zijn ideaal voor alle zones uit de chemiesector.

Ze zijn bestand tegen explosieve gasatmosferen zone 1 en 2 en tegen brandbaar stof zone 21 en 22. 

Slagvastigheid

IK geeft de mate van slagvastigheid van een armatuur weer. De IK waarde is heel belangrijk voor armaturen die gebruikt worden in industriële omgevingen.

Wij bieden armaturen met de hoogste IK waarde (IK10) , zodat zij volledig vandaalbestendig zijn en tegen stevige stoten kunnen.

Extra’s
van VIBRANT
LED Lights

Onze armaturen combineren een hoge lichtuitput met een zeer lage verblindingsgraad (UGR>13). Rekken worden van boven tot onder egaal verlicht om de veiligheid op de werkvloer te verhogen. 

Daarnaast zorgt de unieke VIBRANT LED Lights technologie er voor dat je een kopie van het zonlicht in jouw productie-omgeving of opslag binnen brengt. Zo schenk je jouw medewerkers een ongeziene veilige en gezonde werkomgeving.

een greep uit onze realisaties

waarom vibrant led lights?