Frequently asked questions

Wij bieden de mogelijkheid om producten op maat te maken, of met een specifieke samenstelling. Interesse? Contacteer ons dan telefonisch voor een offerte op maat via + 32 52 50 96 25 of stuur ons een mailtje via info@vibrantledlights.be

Wil je persoonlijk advies bij je keuze? Dan kan je contact met ons opnemen en bespreken we het samen om voor jouw de beste keuze te maken. Contact kan via de telefoon (+32 52 50 96 25) of via email (info@vibrantledlights.be).

Afhankelijk van het armatuur bieden wij de mogelijkheid om aparte onderdelen te bestellen. Bel ons via +32 52 50 96 25 voor meer informatie.

Dat kan zeker. We bieden offertes op maat. Zowel voor een specifieke aanvraag als voor volumekorting. 

Als jouw bestelling met spoed dient besteld te worden, geef ons een seintje door te bellen (032 52 50 96 25) en wij kijken wat we kunnen doen.

Wij zijn maandag tot vrijdag van 08u-17u beschikbaar via zowel email (info@vibrantledlights.be), telefonisch (+32 52 50 96 25), als via whatsapp   (+32 483 25 16 68).

Wanneer je gewenste items in je bestelwagen staan en je klikt op  ‘DOORGAAN NAAR AFREKENEN’,  krijg je op het volgende scherm helemaal onderaan, na je persoonlijke gegevens, de mogelijkheid om een bestelnotitie toe te voegen.

Wanneer je een bestelling aan het afronden bent, kan je onder je subtotaal de mogelijke betaalopties zien en de gepaste methode voor jouw kiezen.

Wij leveren onze producten via GLS.

Neem zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op, afhankelijk of het als verstuurd is, kan het al dan niet geannuleerd worden.

2-3 dagen. Vanaf dat een bestelling geplaatst is, wordt hij de volgende dag opgehaald en de dag daarna geleverd. Er is ook mogelijkheid om de bestelling in ons magazijn in Londerzeel op te halen voor 17u.

Al je bestelgegevens van lopende bestellingen kan je vinden via  Mijn account –  Bestellingen. Hier zal je alle informatie zien staan.

Een bestelling kan geretourneerd worden door het terug naar het originele verzendadres te sturen.

Wanneer een product defect toekomt, kunnen wij een nieuwe sturen, op voorwaarde dat het product niet geïnstalleerd geweest is.

Zodra wij van de post een levernummer ontvangen, voegen wij die toe aan jouw account waar je de details kan volgen.

Wij sturen achteraf automatisch een factuur op naar jouw e-mail adres.

Het is helemaal geen probleem om een email adres aan te passen. Via Mijn account – Accountgegevens, krijg je een pagina met al jouw gegevens en kan je je email adres gemakkelijk aanpassen.

Ons magazijn bevind zich naast ons kantoor, beide op de Sint Jozefstraat 39 te Londerzeel.

Wanneer jouw armatuur defect is binnen de garantieperiode, volstaat het om jouw Vibrant-project manager te contacteren. No questions asked. Het defecte toestel wordt zo snel mogelijk én zonder bijkomende vragen vervangen, snel, strak en eenvoudig. Lees hier meer over jouw voordelen!

Binnen ons 360° service model bieden wij binnen de 7 jaar garantie ook reparaties op jouw toestellen.

Wij zijn maandag tot vrijdag van 08u-17u beschikbaar via zowel email (info@vibrantledlights.be), telefonisch (+32 52 50 96 25), als via whatsapp  (+32 483 25 16 68).